ماموریت ما، خلق و ارتقاء هویت بصری برند است.
این شعارها در زبان انگلیسی معمولا با یک فعل شروع شده و با حالت دستوری با مشتریان صحبت می کنند. شعارهای برندی که امری هستند، مشتریان را تشویق میکنند کاری خاص را انجام دهند که مرتبط با اهداف، چشمانداز، ماموریت و یا شخصیت برند است. این شعارها بیشتر توسط برندهایی استفاده میشوند که میخواهند هیجان انگیز، جسور و تاثیرگذار به نظر برسند.
مانند شعار یوتیوب که میگوید “خودت را پخش کن!” (Broadcast Yourself) یا شعار کوکاکولا که اشاره به باز کردن قوطی نوشابه دارد و میگوید “شادی را باز کن!” (Open Happiness) یا حتی شعار برند Hint که میگوید “کاری که عاشقش هستی را انجام بده!” (Do What You Love)
همانطور که از نام این شعارها پیداست، شعار برند توصیفی باید پیشنهاداتی که برند ارائه میدهد، وعده های برند و یا چشمانداز آن را با کلمات ساده و به یاد ماندنی برای مشتریها توصیف کند. به طور مثال، شعار فروشگاههای تخفیف دار زنجیرهای والمارت (Walmart)، این است که “پول جمع کن، بهتر زندگی کن!” (Save Money.Live Better). یا شعار برند بانک آنلاین Ally میگوید “بهترین مسیر برای رفتن به بانک، همین جایی است که تو هستی” (The Better Way To Bank – from Her Where You are).
نکته مهم: امیدواریم درک کنید که هر شعار برند، در همان زبانی که نوشته میشود، جذابیت و اثرگذاری دارد و ممکن است در زبانهای دیگر حتی مضحک به نظر برسد.
این شعارها تفکر برانگیز و محرک هستند. آنها ساخته شدهاند تا احساسات مشتریان را تحریک کرده و وادارشان کنند تا هرجا این شعارها به چشمش خورد، همانجا ذهنشان روی شعار برند گیر کرده و درباره آن فکر کنند! در حقیقت هدف این قبیل شعارها، ایجاد پل فکر بین یک نام تجاری و یک نتیجه دلخواه است.
مانند شعار برند آدیداس که میگوید “غیر ممکن وجود ندارد!” یا شعار برند پوشاک ورزشی آندر آرمور که “من انجام خواهم داد!” است.
این شعارها با صفات عالی ساخته میشوند. مانند “بهترین”، “بزرگترین” یا “بالاترین”. اینها کسب و کارهایی هستند که دوست دارند تا مخاطبان ارتباطی بین محصولات آنها و بهترین بودن در بین رقبا احساس کنند. مانند شعار برند BMW که میگوید “آخرین ماشین برای رانندگی!” و مطمئن است شما بعد از خرید آن، آنقدر راضی خواهید بود که از برند دیگری ماشین نخرید!
این برندها از کلمات هوشمندانه برای ساخت شعار برند خود استفاده میکنند تا بتوانند به وسیله آن، چیزی را به مخاطب فهمانده و آن را در ذهنش ماندگار کنند. مثلا بر ویژگی خاصی از کالا یا خدماتشان تمرکز کرده و تلاش میکنند آن مزیت را در ذهن مشتریان به برند خودشان مربوط کنند. مانند برند دستمال کاغذی Bounty که قدرت جذب بالا دستمالهایش را در شعار برند آورده است. (The Quicker Picker Upper)
این برندها برای ساخت شعار برند، از سوالاتی استفاده میکنند تا شما را به انجام یک عمل، یا فکر کردن به چیزی خاص، یا حتی انتقال هر پیام دیگر سوق دهند. مانند شرکت پردازش شیر کالیفرنیا که میگوید “شیر گرفتی؟!”